Wilde bloemen

Lekker groot formaat! Heerlijk al die bloemen in deze tijd waarbij het nieuws niet vrolijk stemt. Ik heb het gevoel dat ik in een bloemenveld sta tijdens het schilderen. 

Lees meer »

Nieuw groot bloemen werk

Wat een heerlijk weer gisteren, hoewel de lente natuurlijk veel te vroeg is voor de tijd van het jaar, ben ik toch begonnen aan een vierkant bloemen schilderij. Heerlijk met veel kleur en groen! Hier geniet ik zo van! binnenkort te koop....

Lees meer »

De oude emmer

De sneeuw van de vorige week is weg en dan begint toch wel een beetje het verlangen te komen naar de lente zeker met deze oude emmer vol tulpen. 

Lees meer »

Bloemen voor voorjaarsexpositie

Vrijdagochtend, het nieuws is niet om vrolijk van te worden. Hard aan het werk maar, met deze bloemen voor voorjaarsexpositie. Mooie muziek, een kwast in je hand, je zinnen verzetten.....

Lees meer »

Jubileum expositie galerie van Slagmaat

Welkom op de jubileum expositie van galerie van Slagmaat! 21 kunstenaars die nogmaals exposeren ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan van de galerie. Opening as zondag van 15.00 uur tot 17.00 uur.(even aanmelden dat je komt) Helaas kan ik er niet bij zijn. Maar wens Mariette en de anderen een mooie opening toe!

Lees meer »

Prachtige opening

Het was een geweldige opening. Dank aan de organisatie en het welkomswoord van Paula Kenis en de medewerking van Inez Duchateau en Bente Faaij.

Lees meer »

Groot werk

Lekker bezig aan een groot werk, 150 bij 100 voor soloexpositie in het Franz Pfannerhuis in september.

Lees meer »

6 schilderijen verkocht deze week!

Wat een geweldig atelier weekend was het! Ondanks de regen veel bezoekers en vijf werken verkocht! net voor de atelieroute ook nog een groot werk verkocht wat werkelijk op een prachtige plek komt te hangen!

Lees meer »

Verstopte kunst?

Mijn zus liet me een ontzettend leuk stukje zien in de krant over 2 Nederlandse kunstenaars die, naar voorbeeld van Courtney Senior, een Canadese kunstenares, kunst ergens achter laten om zomaar iemand blij te maken met een kunstwerkje. Wij vonden dit zo'n mooi idee in deze tijd om iemand een hart onder de riem te steken dat ik besloot dit idee te volgen. Vrijdag leg ik een troostschilderijtje in Coronatijd op een plek. De komende dagen zal ik hier aanwijzingen posten. Voor de bewoners van Driebergen, Doorn en Langbroek vast herkenbaar maar misschien kennen anderen dit gebied ook goed. Vrijdag is de laatste aanwijzing en zal ik het schilderijtje op de plek leggen.Wie het vindt mag het houden. Wel een foto sturen dat het hangt. Mocht je het zelf niet willen houden dan mag je het weer doorgeven of ergens neerleggen.Graag delen!Ergens tussen aanwijzing 1 en aanwijzing twee!Aanwijzing 1 is een kort filmpje zie facebook

Lees meer »

De wandelaar

Vandaag kwam ik deze wandelaar tegen op de Langbroekerdijk. Helaas weet ik zijn naam niet meer maar hopelijk laat hij, als hij dit leest dat hij een berichtje achter in mijn mail. Ik wilde hem nog wat vragen.

Lees meer »