Verstopte kunst?

Gepubliceerd op 20 april 2021 om 09:47

Mijn zus liet me een ontzettend leuk stukje zien in de krant over 2 Nederlandse kunstenaars die, naar voorbeeld van Courtney Senior, een Canadese kunstenares, kunst ergens achter laten om zomaar iemand blij te maken met een kunstwerkje. Wij vonden dit zo'n mooi idee in deze tijd om iemand een hart onder de riem te steken dat ik besloot dit idee te volgen. Vrijdag leg ik een troostschilderijtje in Coronatijd op een plek. De komende dagen zal ik hier aanwijzingen posten. Voor de bewoners van Driebergen, Doorn en Langbroek vast herkenbaar maar misschien kennen anderen dit gebied ook goed. Vrijdag is de laatste aanwijzing en zal ik het schilderijtje op de plek leggen.
Wie het vindt mag het houden. Wel een foto sturen dat het hangt. Mocht je het zelf niet willen houden dan mag je het weer doorgeven of ergens neerleggen.
Graag delen!
Ergens tussen aanwijzing 1 en aanwijzing twee!
Aanwijzing 1 is een kort filmpje zie facebook